Volg een NEN 3140 certificaat!

Wie werkt in de elektro weet maar al te goed dat het erg belangrijk is om een NEN 3140 certificaat te behalen. De norm NEN 3140 is van belang om veilig te kunnen werken in deze branche! Sinds dat ik werkzaam ben als elektromonteur weet ik natuurlijk maar al te goed hoe belangrijk het is om veilig te werken. Het draait natuurlijk niet om mezelf, ook de collega’s om mij heen moeten zich hieraan weten te houden!PTC opleidingen

Nu dat ik ook dit certificaat wil behalen ben ik op onderzoek gegaan. Uiteindelijk terecht gekomen op de website van PTC opleidingen waar het mogelijk is om deze opleiding noch cursus te volgen! Door te overleggen met mijn werkgever ben ik erachter gekomen dat er meerdere mensen zijn die deze opleiding willen volgen. Samen met mijn collega’s hebben we ervoor gekozen om bij hun deze certificaat te behalen en een afspraak gemaakt.

Ikzelf ben niet iemand die ervan houdt om te moeten leren maar als het profijt heeft voor mijn toekomst doe ik het maar al te graag. Onze werkgever heeft ervoor gekozen en akkoord gegeven voor het factuur welke hij betaald. Ik kan eerlijk gezegd niet wachten tot het zover is en ik mag deelnemen aan deze opleiding!