Waarom een spoedcursus zakelijk Duits?

Spoedcursus zakelijk Duits

Taal is een middel tot communicatie waarmee met een woordenschat en grammatica regels een boodschap kan worden overgebracht. Bijna elk land heeft een andere taal en er zijn dus genoeg talen te leren. Maar waarom zou je een andere taal gaan leren als je jouw eigen taal al beheerst? Dit vragen veel mensen die overwegen een spoedcursus zakelijk Duits te doen zich af.

Duits

Duits is een erg belangrijke taal in Europa. Ongeveer twintig procent van de burgers in de Europese Unie heeft Duits als moedertaal. Dit betekent dan een op de vijf mensen die jij tegenkomt, Duits spreekt. Met Duits kun jij je dus bijna overal verstaanbaar maken wat erg fijn en belangrijk is. Duitsland is daarnaast onze belangrijkste handelspartner waardoor je met Duits ook sneller een baan kan krijgen. Aangezien er zoveel Duitssprekende landen zijn, wordt ook je arbeidsmarkt vergroot. Een Duitse spoedcursus volgen is dus een erg goed plan!

Frans

Samen met Engels is Frans de enige taal die wereldwijd wordt gesproken, op alle continenten. Frans is ook de meest aangeleerde vreemde taal na het Engels. Het is dus een erg belangrijke taal om te leren en te beheersen. Fransen kunnen niet zo goed Engels, dus in een Franstalig land word je bijna verplicht om Frans te spreken, want Engels verstaan ze amper en ze spreken het al helemaal niet. Frans wordt gesproken in Frankrijk, België, Zwitserland, Luxemburg, in Afrikaanse landen, in Louisiana en in een aantal Zuid-Amerikaanse en Aziatische landen.