NEN 3140 cursus gehad

Vorige week had ik de NEN 3140 cursus voor mijn werk. Ik ben een slechte leerling. Ik kan hard en goed werken en door ervaring leer ik het meest, daarom vond ik het ook wel even spannend om de NEN 3140 cursus te doen. Maar gelukkig werd ik goed begeleid en was het allemaal niet super spannend. Ik kreeg vertrouwen van het bedrijf die de cursus afnam, ze zagen in dat ik de talenten wel heb, maar dat ik dit misschien in theorie niet altijd kan reproduceren. Daar hebben ze mij goed meegeholpen. Ik weet echter de uitslag nog niet, maar ik heb er wel een goed gevoel over. Het was even doorzetten, maar het was ook niet te moeilijk, daarom ben ik blij dat het er op zit. Wanneer ik geslaagd ben mag ik aan de slag met mijn nieuwe functie, waar ik erg enthousiast over ben. Ik werk hier nu alweer twee jaar en ik heb het naar mijn zin. Vooral omdat de collega’s ook erg leuk zijn, heel erg aardig en we kunnen echt lachen met elkaar. Ik denk dat dit heel erg belangrijk is. Lekker lachen tijdens je werk. De luchtigheid van het leven zien, dat staat bij mij echt voorop wanneer ik over het leven en dat soort grote zaken nadenk.

200000059