Mijn heftruckcertificaat halen!

Iets wat ik al een lange tijd wil heb ik nu besloten om ervoor te gaan. Ik wil mijn heftruckcertificaat halen! Hierdoor heb ik besloten om alle bedrijven die dit geven te noteren en hier vervolgens een keuze uit maken. Al moet ik zeggen dat toen ik aan het lijstje begon al wist waar ik mijn certificaat wilde behalen. Ik was namelijk meteen terecht gekomen op de website van Wesseldijk en zag hier de kosten. De kosten welke de andere bedrijven hanteerde kwamen niet eens hierin de buurt!

logo1

Voor mij was het dan al wel duidelijk, al heb ik er nog wel voor gekozen om eerst elders te kijken of dat het wellicht goedkoper kan. Al met al is mij dit niet gelukt om het goedkoper te vinden zodat ik bij hun mezelf heb ingeschreven. Direct het bedrag voldaan om niet nog langer te hoeven wachten tot ik aan de slag mag! Mijn eerste theorie les heb ik onlangs gehad en moet eerlijk zeggen dat deze pittig was. Ook vragen wat ik niet begreep heb ik gewoon kunnen stellen, deze werden dan ook meteen besproken zodat het voor een ieder duidelijk is!