Interessante heftruck cursussen gevonden!

heftruck cursussen

Diverse heftruck cursussen gevonden welke mijn interesse hebben gewekt! Mijn werkgever heeft mij de opdracht gegeven om een bedrijf te gaan zoeken waar wij deze opleiding kunnen vinden. De personen welke dit certificaat reeds op zak hebben, gaan een andere functie uitvoeren. Hierdoor komt dit vrij en ik wil maar al te graag deze kans aanpakken! Hierdoor heb ik zowel aangeboden om deze functie uit te gaan voeren, ook het vinden van een bedrijf wilde ik vinden.

heftruck cursussen

Online gezocht

Uiteindelijk heb ik er dan ook voor gekozen om dit te gaan zoeken op het internet. Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van PTC opleidingen. Dit bedrijf weet maar al te goed hoe dat je les moet geven. Ook in de kosten hanteren zij aantrekkelijke bedragen. Hiermee ben ik dan ook naar mijn werkgever gestapt en heb deze onderneming aan hem voorgedragen.  Gelukkig reageerde hij hier erg enthousiast op! Vrijwel meteen heb ik dan ook de toestemming gekregen om zowel mijzelf en een collega in te schrijven voor deze opleiding! Nu maar hopen dat wij beide in een keer zullen slagen!