Heftruckcertificaat

Ik heb mijn heftruckcertificaat gehaald

200000059

Vaak als ik aan het werk was reed ik wel een stukje stiekem op een heftruck. Toch wilde ik graag een heftruckcertificaat willen halen, dat zou een stuk leuker zijn! Op een heftruck rijden met een heftruckcertificaat zou immers minder problemen opleveren. Toch was ik steeds vaker op het kantoor te vinden, een heftruck opleiding kwam er maar steeds niet van. Op het kantoor was ik altijd tussendoor aan het kijken voor opties om mijn certificaat te halen. Ik wilde een opleiding waarvan ik zeker wist dat ik na het behalen van die opleiding volledige kennis had.

 

Ik kwam PTC Opleidingen tegen, een geweldig bedrijf die goede en effectieve opleidingen aanbood, zowel voor ervaren werknemers als voor nieuwelingen. Ik schreef me in voor een cursus en daarna heb ik een opleiding gevolgd. Binnen een mum van tijd bereed ik mijn eigen heftruck door de loods. Ik had niet verwacht dat een opleiding voor een heftruck zo makkelijk te behalen was. Bij PTC Opleidingen staken ze veel aandacht in mijn vragen en hielpen ze mij naar toebehoren van mijn wensen. Goede persoonlijke aandacht, fijne medewerkers en een verdiend certificaat.
PTC Opleidingen heeft mij echt naar mijn droom geholpen, het behalen van mijn certificaat was een hele fijne en goede ervaring!