Goedkoop een heftruckcertificaat behalen!

Wanneer u werkzaam bent in een distributie centrum, groot handel of iets dergelijks dan wilt u natuurlijk uw zelf omhoog werken bij deze werkgever. Ikzelf heb voor u een gouden tip om meer geld te gaan verdienen. Ikzelf heb namelijk een aantal jaren trouw gewerkt als order picker binnen in een distributie centrum. Na jarenlang hard gewerkt te hebben kwam ik er pas achter dat heftruckchauffeurs veel meer verdienden en ook is dit werk minder zwaar. Zodoende ben ik de mogelijkheden gaan bekijken om te solliciteren naar een functie als heftruckchauffeur. Dezelfde week gaf mijn werkgever akkoord maar eerst moest ik een heftruckcertificaat behalen. Vandaar dat ik opzoek ben gegaan naar een voordelige verkeersschool en binnen no time belandde ik op de website van Wesseldijk!

Positieve ervaringen!

Mijn ervaringen met de bovenstaande verkeersschool zijn ronduit positief! Voor een zeer schappelijke prijs had ik namelijk de mogelijkheid om mijn certificaat binnen een week te behalen. Dezelfde week behaalde ik mijn certificaat dan ook en sindsdien ben ik werkzaam als heftruckchauffeur. Ikzelf ben zeer tevreden over mijn nieuwe functie het is leuker en ik wordt beter betaald. Wilt u uw zelf omhoog werken? Behaald u dan ook dit certificaat!

heftruckcertificaat