Behalen van code 95

Sinds dat ik achter het stuur zit van een vrachtwagen en in het bezit ben van een code 95 hoef ik me geen zorgen te maken. Deze code heb ik trouwens gehaald bij Verkeersschool Wesseldijk!

Bij hun is het mogelijk om deze code te behalen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Sinds dat mijn werkgever mij dit heeft aangereikt om te behalen weet ik maar al te goed dat het erg belangrijk is om het te halen. Mocht het namelijk zo zijn dat ik deze code niet haal mag ik ook niet achter het stuur van een vrachtwagen zitten. Tijdens deze code die ik gelukkig wel gehaald heb viel het me erg mee! Ik had niet verwacht dat het erg gemakkelijk is om deze cursus bij te houden. Tevens wordt het door hun erg goed uitgelegd en kan ik zorgeloos mijn weg vervolgen.logo1

Samen met een collega gegaan om deze code te behalen en dat raad ik dan ook ten harte aan bij iedereen. Doordat je namelijk gezamenlijk deze code volgt kan je achteraf elkaar ook nog vragen stellen als je iets niet begrijpt. Dit is een goede manier om het toch te begrijpen!