Administratieve baan

Als administratief medewerker heb je een veelzijdige en belangrijke baan. Je steunt het bedrijf met administratie en ondersteunende taken, zoals het verzamelen en beheren van gegevens, het schrijven van nota’s, het aannemen van de telefoon en het opmaken en verzenden van brieven of facturen. Een administratieve baan is onmisbaar voor een groot bedrijf. Hoewel voor deze functie geen strikte diplomavereisten zijn, vergroot je je kans door de opleiding Administratief Medewerker of Financieel Administratief Medewerker bij Fabius Opleidingen te volgen. Je vergroot je kans op die belangrijke en veelzijdige baan. 

(Financieel) Administratief Medewerker

Bij Fabius Opleidingen heb je keuze uit twee opleidingen wanneer je administratief medewerker wil worden. Je hebt de 40 weken durende opleiding van Financieel Administratief Medewerker, waarbij je vooral bezig bent met het financiële gedeelte van de administratieve werkzaamheden. Boekhouding is een belangrijk onderdeel van je functie en dus ook van deze opleiding. De opleiding kost 2100 euro en je kunt hiermee direct aan de slag. De opleiding Administratief Medewerker van Fabius Opleidingen richt zich op diverse werkzaamheden. Voor 1575 euro krijg jij 30 lessen en kun je meteen na je opleiding aan de slag. De prijzen voor beide opleidingen zijn inclusief lesmateriaal en examens. 

Voorsprong op je concurrenten

De vraag naar administratief medewerkers is groot, zowel voor fulltime als parttime functies. Dus de kans dat jij een baan krijg is zeer groot als je een van de opleidingen bij Fabius Opleidingen volgt. Je hebt een grote voorsprong op je concurrenten, door alle praktische en theoretische kennis die jij opdoet. Je kunt als administratief medewerker terecht bij verschillende afdelingen en je werkzaamheden zijn divers. Genoeg redenen om voor de opleiding tot Financieel Administratief Medewerker of Administratief Medewerker bij Fabius Opleidingen te kiezen.