Waar een verjaardagstaart bestellen Rotterdam?

Ik wil graag een verjaardagstaart bestellen Rotterdam. Heeft iemand misschien een goede tip? Ik ben nu een beetje aan het zoeken en ik heb al wel een goed bedrijf gevonden met een vriendelijk tarief. Ik denk dat ik ze zo maar eens op ga bellen, want het ziet er prachtig uit wat ze maken. De taart is voor mijn oma, ze wordt over twee weken alweer 87 en ik ben zo trots op haar. Het is een sterke vrouw met veel humor en levenslust. Werkelijk een waar inspiratiebron. Als ik hoor wat ze allemaal heeft meegemaakt kan ik alleen maar dankbaar zijn dat ik haar ken en door haar ben opgevoed. Ze heeft zoveel normen en waarden, allemaal positief en bevorderen voor de maatschappij, dat ik het soms jammer vind dat niet meer mensen haar kennen. Ik zit er ook over na te denken om een blog te starten met verhalen over haar, misschien werkt dat wel. En zo kunnen meer mensen te weten komen over mijn oma. Maar goed, eerst even die verjaardagstaart! Ik wil een klassieke, iets wat haar doet denken aan de tijd waarin zij is opgegroeid.

doorzichtigeachtergrond-kopie13