Een personeelsfeest op eigen locatie: hoe regel je dat?

personeelsfeest op eigen locatie

Wanneer je bijvoorbeeld iets te vieren hebt op werk dan is het leuk om een personeelsfeest op eigen locatie te geven. Je kunt het dan zo groot aanpakken als je zelf wil en je hebt bovendien alles zelf in de hand. Wel kom je er dan vaak achter dat het veel meer werk is dan je dacht. Want een feest organiseren voor een heel bedrijf is een fikse klus. Gelukkig kun je het deels uit handen geven.

personeelsfeest op eigen locatie

Catering is de eerste stap

Koken voor je hele bedrijf? Ben je mal! Dat ga je natuurlijk niet doen. Daarom is het goed om voor zulke feesten altijd catering in te schakelen. Je wil natuurlijk niet te veel betalen maar je wil ook dat het eten aansluit op jouw smaak en die van je mensen. Misschien past het wel echt bij jou om het hele menu vegan te maken. Of misschien wil je wel een heleboel lokale producten gebruiken. Neem de tijd om je catering te onderzoeken en dingen te proeven. In de meeste gevallen mag dat wel.

Een activiteit

Heb je al besloten of je een activiteit wil organiseren op het feest? Of gaan jullie gewoon lekker borrelen en eten? Beide is hartstikke leuk maar een activiteit kan natuurlijk wel weer leuk zijn voor de teambuilding.