Bij Memoriae vond ik goedkope bedankjes

bedankjes

Een groot feest

Op mijn werk hadden wij een groot feest, ter ere van het 25 jarig bestaan van de organisatie. Iedereen heeft bijgedragen aan het tot stand komen van het feest. Als secretaresse was het mijn taak iedereen te voorzien van een bedankje achteraf. Mijn doel was goedkope bedankjes vinden, om iedereen wat te kunnen geven. Al snel kwam ik bij Memoriae uit. Ik besloot namelijk online te zoeken op bedankjes en zo vond ik de webshop. Bij Memoriae hebben ze bedankjes voor iedereen. Zo kun jij er bijvoorbeeld lollies in de vorm van een hartje kopen of leuke zakjes met bloemzaadjes!

Natuurlijk was ons budget voor de bedankjes wat groter, dus ik heb verschillende dingen gekocht waarmee ik iedereen blij kan maken. Uiteraard horen bij bedankjes ook een flesje wijn en daar heb ik mijn collega’s dus ook blij mee gemaakt. Het was een leuke en eenvoudige taak om bedankjes uit te zoeken, dankzij Memoriae! De prijzen zijn erg laag en de keuze is groot. Online bestellen is daarom ook geen punt en dat was erg prettig, gezien de tijdsdruk. Ben jij ook op zoek naar bedankjes? Kijk dan eens bij Memoriae, het zal niet tegenvallen!