Uptown Mansion Kidkraft Poppenhuis

Wauw! Wat een luxe, wat een uitstraling. Wat een geweldig over-the-top poppenhuis is deze uptown mansion van kidkraft. Toen ik hem voor het eerst zag, was ik meteen verliefd. Deze moest en zou ik hebben voor mijn dochter (en stiekem ook een beetje voor mezelf natuurlijk). Vroeger fantaseerde ik over een machine, die barbiekleertjes groter kon maken, zodat ik ze zelf aan kon trekken. Nu fantaseer ik over een machine die dit kidkraft poppenhuis zo groot kan maken dat ik erin kan wonen!

Luxepaardjeslogo

Deze mansion is echt wat voor luxepaardjes. Het poppenhuis is groot genoeg voor echte barbies, of andere poppen van rond de 30 centimeter. Ook is het groot genoeg om met meerdere kinderen mee te spelen. Wat een plezier! En alles doet het echt. De piano, de wc en de lamp gaan allemaal aan met een druk op de knop. De lift glijdt van boven naar beneden en natuurlijk ook weer terug. Met het heerlijke zwembad aan het buitenterras hoeven de poppen en uw kind zich geen minuut te vervelen. Een en al luxe is dit prachtige huis. Wie zou er nu niet zelf in willen wonen?