Handige tips over linialen bedrukken

kindercoach opleiding

Je kunt jouw bedrijf op verschillende manieren promoten. Je kunt er enorm veel geld in pompen om je zichtbaarheid te vergroten. Zoals iedere maand een flink geldbedrag betalen voor advertenties in Google. Je kunt er ook voor kiezen om je naamsbekendheid op een andere manier te vergroten. Door bijvoorbeeld interessante producten te laten bedrukken met een bedrijfslogo, -naam of een webadres. Eén van de leukste en ook goedkoopste producten die je kunt bedrukken is de liniaal. Maar waarom zou je linialen bedrukken? Wij geven je een aantal redenen.

Een groot bereik met een liniaal

Met een liniaal heb je een groter bereik dan dat je verwacht, want het voorwerp wordt enorm vaak gebruikt in kantooromgevingen. In vrijwel ieder kantoor is een liniaal aanwezig. Terwijl het voorwerp ook gebruikt wordt in andere omgevingen. Denk aan een opvouwbare liniaal die je onderweg kunt gebruiken of een liniaal die gebruikt wordt in de bouwsector. Er zijn legio situaties te verzinnen waarin een liniaal van pas komt. En met linialen bedrukken kun je dus je naamsbekendheid enorm vergroten.

Linialen bedrukken is relatief goedkoop

Adverteren kost een hoop geld en ook het laten bedrukken van producten is geen goedkope aangelegenheid. Toch zijn linialen bedrukken relatief goedkoop en op die manier kun je voor een lage investering toch profiteren van een grote zichtbaarheid. Het voordeel van digitaal adverteren is dat je natuurlijk kunt zien hoeveel iedere geïnvesteerde euro oplevert en dat is bij producten die je laat bedrukken en uitdeelt natuurlijk niet het geval. Maar het staat buiten kijf dat je er een hoop zichtbaarheid voor terug krijgt wanneer je producten laat producten en uitdeelt aan bezoekers van conventies, zakenrelaties en (potentiële) klanten.

Linialen verspreiden

Linialen kun je overal verspreiden. Kies een leuke variant om uit te delen op een beurs of een open dag of kies voor mooie luxueuze linialen die je op kantoor neerlegt. Een mooie liniaal kan ook fungeren als een mooi relatiegeschenk. Uiteraard is het dan ook slim om linialen bedrukken. Want wanneer het voorwerp wordt gebruikt kun je profiteren van een maximale zichtbaar van je bedrijfsnaam, -logo of webadres. Afhankelijk van wat je op de liniaal laat bedrukken. 

De mogelijkheden in linialen bedrukken

Er zijn enorm veel mogelijkheden om linialen bedrukken. Ten eerste heb je keuze uit verschillende modellen en uit producten die van verschillende materialen zijn gemaakt. Kies voor een liniaal van hout, metaal of plastic en kies ook de kleur van het product. Wil je een product die aansluiting vindt bij jouw bedrijf? Ga dan voor een liniaal in de vorm van bijvoorbeeld een vrachtwagen of een ander voorwerp dat bij je bedrijf past.

Je kunt ook kiezen voor linialen die je kunt inklappen of kunt opvouwen en je kunt ook kiezen voor linialen met wat extra’s. Denk dan bijvoorbeeld aan linialen bedrukken met een vergrootglas. Er zijn ook linialen verkrijgbaar die je als sleutelhanger kunt gebruiken. Zo sla je twee vliegen in één klap, want doorgaans zijn sleutelhangers enorm leuke voorwerpen die de ontvangers ook graag gebruiken.