Draag je liefde voor Potter uit met een Harry Potter ketting

Harry Potter ketting

Wil je ook zo graag aan de wereld duidelijk maken dat je een absolute Harry Potter fan bent? Leuk! Er zijn een aantal manieren om dat te doen. Eentje ervan is met een Harry Potter ketting. Dat is een speciale ketting die je om je nek kunt dragen waaraan iedereen kan zien dat jij dol bent op Potter. De ketting komt in veel vormen.

Een hanger met een potion

In de Harry Potter verhalen maakt en drinkt men veel potions, ofwel toverdrankjes. Hoe gaaf zou het zijn om een van die drankjes om je nek te dragen? Dat kan, want er is een Harry Potter ketting van een love potion. Dat is een hanger met een toverdrankje in flesje eraan vastgemaakt. Een echte fan herkent dit meteen en zal je er misschien zelfs wel op aanspreken.

Harry Potter ketting

Een embleem van een van de huizen

In Harry Potter zitten alle leerlingen in een van de vier huizen. Er zijn dus speciale kettingen met de wapens van die verschillende huizen erop. Zo kun je ook nog direct laten zien voor wie jij bent. Want Griffoendor, daar wil je bij horen toch? Of ben je misschien meer van Huffelpuf? Er zijn in ieder geval vier verschillende versies om uit te kiezen zodat er voor iedereen wat wils is.