Stoer geboortekaartje

Ik was al een tijdje aan het oriënteren naar een stoer geboortekaartje aangezien ik volgende week ben uitgerekend en dit graag voor mekaar wil hebben. Onze zoon, althans volgens de verloskundige verwachten wij een zoontje, wordt uiteraard een stoere jongen waardoor een geboortekaartje die er stoer uitziet geschikt is.

Helaas kon ik het bij diverse drukkerijen maar niet vinden waardoor ik het hoopte dat het via internet wel te vinden is. Diverse bedrijven heb ik gezien, echter sprong er een bedrijf met kop en schouders bovenuit. Ik spreek dan over de website van Kissgeboortekaartjes.nl. Hier heb je namelijk de keus uit diverse kaartjes voor een zeer aantrekkelijke prijs, tevens ook de mogelijkheid om zelf een geboortekaartje te ontwerpen vanaf een blanco kaartje.

kiss

Samen met mijn man hebben we deze pagina goed bekeken om te zien of dat er een kaartje tussen zit welke wij beide leuk vinden. Dit was dan ook niet moeilijk aangezien we binnen een paar minuten het al hadden gevonden! Ik weet in ieder geval zeker dat zodra ik bevallen ben dat wij onze geboortekaartjes bestellen bij hun op de website!