Leuke muurstickers babykamer gevonden!

Een muurstickers babykamer zien te vinden waarmee we eindelijk de slaapkamer af kunnen maken. Iets wat ik al een lange tijd wilde hebben was een muursticker zodat we de kamer af konden maken. Echter had ik tot op heden nog geen leuke sticker gevonden die we konden gebruiken. Of de kosten waren aan de hoge kant waardoor ik het zonde vind om het aan te schaffen. Zo heb ik ervoor gekozen om te gaan zoeken op het internet en vrijwel meteen terecht gekomen op de website van Baby dump. Bij hun is het mogelijk om de leukste stickers te bestellen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Aangezien de kosten bij hun een stuk lager ligt als wat ik elders heb gezien heb ik er gelijk voor gekozen om te gaan bestellen. Met nog geen vijf minuten later had ik al een bestelling geplaatst en stiekem nog even verder gekeken bij hun op de website. Puur toeval kwam ik de klamboe tegen die ik al een lange tijd wilde hebben!

images-4

Ik kon het dan ook niet laten om er nog een bestelling achteraan te gooien zodat ik de klamboe boven het bed kan hangen voordat de kleine zich meldt bij ons.