Een hip geboortekaartje gevonden

Eindelijk heeft onze kleine wonder zich gemeld en mag ik me nu officieel mama noemen! Hoe gaaf is het om je kleine wonder in je eigen armen vast te mogen houden! Vanaf het moment dat ik ben bevallen ben ik ook echt dolgelukkig en sta ik dagelijks op met een lach. Nu dat ik op zoek ben naar een hip geboortekaartje om te geven aan onze vrienden en familie hoopte ik het via internet te vinden. Mijn partner zit helaas nog in het buitenland waardoor hij er niet bij kon zijn tijdens mijn bevalling, dit ging ook allemaal zo snel! Voordat ik het wist had ik onze kleine wonder al in de armen!

1454331978.3537

Doordat hij het nu voor mekaar heeft gekregen om verlof te krijgen aangezien hij in dienst zit komt hij deze week thuis om zijn zoon te mogen zien. Nu moest ik nog zoeken naar een geboortekaartje omdat ik graag hoop het voor zijn aankomst geregeld te hebben! Bij Kissgeboortekaartjes.nl kan je in ieder geval zorgeloos een kaartje uitzoeken en deze te ontwerpen zoals je het zelf wilt. doordat je dit via het internet kan doen heb ik het alsnog met mijn eigen partner kunnen doen!