Shiatsu massage Den Haag

jameslogoDoor dagelijkse beslommeringen en een druk leven nam ik niet de moeite om aan mezelf te denken.Mijn lichaam protesteerde en ik kreeg klachten zoals stress,slapeloosheid,hoofdpijn en mijn spieren waren stijf.Ik wilde niet naar medicijnen grijpen,wist dat het ook anders kon.Zo ontdekte ik shiatsu massage.Een Japanse ontspanningsmassage op therapeutische wijze.Tijdens de behandeling wordt druk met vingers,duimen en handpalmen uitgeoefend.Ook worden je spieren gerekt en gestrekt.Energieblokkades kunnen verminderd worden of zelfs helemaal verdwijnen.Energie tekorten worden aangevuld en je voelt je herboren na een shiatsu behandeling.Ik ervoer een diepe zelfbewustzijn na deze bijzondere massage methode.

Ervaren masseurs
Vermoeidheid en stress verdwijnen en een ongekende rust keert terug in je lijf en geest. Ik zit veel lekkerder in mijn vel en heb geleerd naar mijn lichaam te luisteren.Shiatsu bevordert de gezondheid en wil het iedereen aanraden.Shiatsu massage Den Haag geeft deskundig advies aan mensen die shiatsu massage willen.Zij kennen alle technieken van shiatsu en hebben een team van ervaren masseurs.Daarbij zijn ze erg gastvrij en klantvriendelijk.Je kunt kiezen uit een behandeling van een half uur,uur of anderhalf uur.