Samen met mijn vriend naar de pedicure Eindhoven

Ga eens naar de pedicure Eindhoven en ervaar voor zowel man als vrouw hoe prettig dit is voor je voeten. Dit is wat mijn vriendin vertelde toen zij met haar man bij ons op visite was. Mijn vriend is zo goed als niet bezig met zijn uiterlijk. In tegenstelling tot mij en daarom is het zo leuk als ik met mijn vriendin over schoonheidsbehandeling praat en mijn vriend weer een maf gezicht vol onbegrip zie trekken. Nu ben ik toch eens gaan proberen om ook mijn vriend eens een behandeling te laten ervaren. Omdat hij altijd klaagt over koude voeten leek mij een voetenbehandeling wel iets voor hem. 

pedicure eindhoven

Hij kwam thuis met een vervolgafspraak

Enfin, ik heb een afspraak gemaakt bij de pedicure te Eindhoven voor hem en op de dag zelf heb ik hem dit pas verteld. Omdat ik al een lange tijd een zeer tevreden klant ben van Schoonheidssalon-Meerhoven en hier zeer tevreden over ben, was ik ervan overtuigd dat mijn vriend dit beslist een geslaagde actie zou vinden. Mijn vriend heb ik afgezet met de belofte dat hij echt geen spijt zou krijgen van deze actie en in de tussentijd ben ik de boodschappen in huis gaan halen. Erg benieuwd was ik hoe hij dit zou vinden en ergens was ik toch een beetje bang dat hij dit mij niet in dank zou afnemen. Maar toch! hij kwam zelfs thuis met een vervolgafspraak.