Nieuwe dartshirts besteld

Zo nu en dan ben ik enthousiast actief in de “dartwereld”. Met een groep vrienden geregeld darten is uitgelopen tot een leuke competitie. Echter moet ik dan nog wel stoere dartshirts zien te vinden om te dragen. Een winnaar moet nu eenmaal leuke shirts dragen tijdens de wedstrijd. Echter is het zo dat ik nog niet in het bezit ben van een leuke shirt. Hierdoor er ook voor gekozen om te gaan zoeken op het internet in de hoop het online te vinden zodat ik niet in de stad hoef te zoeken.

dartshirts

Snel gevonden

Dankzij het online zoeken ben ik terecht gekomen op de pagina van dedartshop.nl. Hier is het namelijk mogelijk om alles te bestellen wat nodig is voor het darten. Ook een dartshirt is hier gewoonweg te bestellen! Nadat ik de kosten had gezien wat zij hanteren hiervoor was ik verkocht. Ik heb er dan ook voor gekozen om twee shirts te bestellen zodat ik dit kan afwisselen tijdens de wedstrijd. De snelle levering zorgde er in ieder geval voor dat ik mijn vrienden kon laten verbazen. Heb namelijk een shirt met achterop de tekst: “always a winner”!