Welkom in de wereld van tarotkaart leggen

Daar zat ik dan, zenuwachtig maar vol verwachting. Ik heb vaker een tarotkaart leggen meegemaakt. Als kind ging ik mee met mijn moeder en keek ik vol verwachting toe wat de dame allemaal te vertellen had. Deze keer was het mijn beurt. Ik mocht gaan zitten. De dame die de tarotkaart legging zou doen pakte mijn handen vast. Dit was zodat ze goed in mijn aura kon komen. De dame was heel vriendelijk en ik voelde me meteen op mijn gemak. Ze schudde de kaarden en streek te neer op tafel. Geen idee wat de kaarten betekende. Ze vertelde mij alles over mijn leven. Alles klopte. Ik stond versteld! Ze deed haar voorspelling en ik was al te benieuwd of dit daadwerkelijk zou uitkomen.


Is de voorspelling uitgekomen?
Ja! Ik kan hier kort over zijn. Ja. De voorspelling is uitgekomen. Ik ontdekte dit 2 jaar later toen ik terug dacht aan deze ervaring. En ik dacht,verrek! De dame had gelijk! Deze tarotkaart legging was een prachtige ervaring in mijn leven en ik zou het iedereen aanbevelen! Je krijgt meer zelfvertrouwen en het gevoel dat het leven echt een doel voor jou heeft uitgestippeld.