Met een pingpongtafel de vakantie doorkomen

We hebben een pingpongtafel op het werk neergezet. Onlangs hebben we wat geld opgehaald voor ons nieuwe kantoor en we waren er al snel uit dat we een pingpongtafel wilden. Het is fijn om actief bezig te kunnen zijn tussen je werkzaamheden door. Hij is afgelopen week geleverd en we zijn er nu al flink mee in de weer. We gaan een officieel toernooi al ingelast, zodat we iets hebben om naar te streven. Je ziet dat de werksfeer er ontzettend leuk van wordt, alles is wat informeler en gezelliger, dat geeft een goede indruk. Je krijgt ook motivatie om weer aan het werk te gaan. Al met al een goede optie dus om zo’n tafel neer te zetten. Het voelt voor ons ook een beetje als vakantie, omdat het net voor de vakantie is neergezet. Erg leuk. Ik heb pas in september twee weken vakantie, dus voor mij voelt het een beetje als ‘de vakantie doorkomen’ met een gezellige activiteit. De nieuwe werkzaamheden zijn trouwens ook veel leuker, sinds ik een nieuwe functie heb mag ik meer verantwoordelijkheden op mij nemen, wat mij goed doet denk ik, ik krijg er meer energie van.

pingpongtafel