Kinderopvang Dordrecht centrum

Omdat ik weer moet gaan werken, ben ik opzoek gegaan naar een kinderopvang in Dordrecht centrum. Door kinderopvang Dordrecht centrum in te typen bij de bekende zoekmachine vaan het internet, kwam ik terecht bij Kinderopvang Happy 4 Kids. Deze opvang werkt met flexibele uren. Zo kan je jou kind in de ochtend wegbrengen en in de middag weer ophalen, je betaald dan niet voor een hele dagdeel maar alleen voor de ochtend. Zo kan je er ook voor kiezen om jou kind in de middag weg te brengen en daarna laat in de middag weer op te halen. Dit was precies wat wij zochten voor onze zoon en maakte een afspraak. Wij, mijn man en ik, werden rondgeleid door een vriendelijke medewerker van deze kinderopvang in Dordrecht centrum en waren meteen enthousiast. Daarom hebben wij onze zoon ingeschreven voor deze opvang.

logo2

Mama lekker werken, zoon naar opvang

Nu ik weer lekker aan het werk ben, is onze zoon naar de kinderopvang in Dordrecht centrum. Hij doet het heel goed en heeft het erg naar zijn zin. Dat geeft ons de rust om te gaan werken en hoeven dan ook geen zorgen te maken. Neem eens een kijkje op de website om te zien wat wij bedoelen.