Gemakkelijk bedankjes vinden?

Iemand bedanken voor zijn of haar goede inzet blijft altijd leuk om te doen toch? Ik ben van mening dat het krijgen van bedankjes altijd een plezier blijft! Zo wilde ik voor een tijdje terug vrienden van ons bedanken die continu hebben klaar gestaan. Ik ben namelijk enorm ziek geweest waardoor mijn vriend alles in huis moest doen. Vervelend natuurlijk aangezien hij ook fulltime werkzaam is. Doordat onze vrienden continu bij ons thuis zijn geweest om te helpen in huis ben ik hun onwijs dankbaar! Hierdoor zijn wij gaan zoeken op het internet naar cadeautjes.

logo

Uiteindelijk terecht gekomen op de website van Memoriae! Hier hebben ze onwijs veel leuke dingen om te geven aan onze vrienden. Bijvoorbeeld bloemzaden om te overhandigen. Hoe gaaf is het om een bloemzaadje te krijgen waarmee je aantoont dat de vriendschap voor altijd is? Dit gaf ons ook de doorslag om bij hun te bestellen! Binnen twee dagen hadden we de bestelling al in huis en konden we onze vrienden bedanken voor hun goede hulp en inzet. Ik ben wel enorm benieuwd hoe dat ze zullen reageren op het cadeautje!