Geef ook eens een sauna cadeaubon!

Heerlijk vertoeven in de sauna? Lekker even de dagelijkse gang van zaken vergeten? Niks is lekkerder om te mogen genieten in de sauna toch? Al ben ik van mening dat er voor veel mensen een te hoge drempel is wanneer er wordt gesproken over het niet dragen van kleding. Ik ben van mening dat er niks prettiger is om je een te voelen met het water of de sauna. Nu dat ik een sauna cadeaubon wil geven aan een vriend van mij hoop ik van harte dat hij het ook inziet dat je zonder kleding ook goed kan genieten. 

de-thermen-nijmegen-zonder-25-jaar_klein-e1459497052473

Hij gaat wat dat betreft graag naar de sauna toe, echter altijd naar de sauna waar het dragen van badkleding verplicht is. Om hem nu over te halen met een cadeaubon hoop ik van harte dat hij het in gaat zien dat er niks lekkerder is. Doordat ik al vaker naar de Thermen ga ben ik daar op de website gaan kijken in de hoop dat hier ook cadeaubonnen verkocht wordt. Hier viel het mij direct op dat het mogelijk is om hier een cadeaubon te bestellen via de website waardoor het gelijk wordt thuisbezorgd.