Van Lier sneaker; Elegant en netjes

De van Lier sneaker is mijn favoriet qua schoenen! Mijn man geeft mij wel eens een pinpas met de vraag of dat ik voor hem schoenen wil halen. Hijzelf heeft hier gewoonweg geen tijd voor aangezien hij een eigen bedrijf heeft. Nu dat ik het natuurlijk niet erg vind om te gaan shoppen in de stad ben ik deze keer voor hun online gaan zoeken. Omdat ik het niet ga redden om de stad hiervoor in te duiken heb ik besloten om via het internet te bestellen. Aangezien je 24/7 kan shoppen op het internet wist ik het zeker dat ik hier tijd genoeg voor had. 

logo-nl

Doordat mijn man wat eerder thuis was van het werk zijn we samen gaan zoeken op het internet. Hij had de van Lier sneaker gezien op de website van Van Bommel schoenmode. Nu dat ik die ook wel erg leuk vindt en tevens de kosten een stuk aantrekkelijker vind heeft hij ze besteld. Aangezien ikzelf ook nog even wilde kijken hier op de website heeft hij even moet wachten tot het zover is dat hij definitief kan bestellen.