Hippe sandalen van Kanna

Heel erg blij met mijn sandalen van Kanna.

Omdat ik en mijn vriendinnen allemaal geslaagd zijn van onze middelbare school wilde we met zn alle op vakantie naar Ibiza gaan. De hebben het al het hele jaar over de vakantie en kijken er al erg lang naar uit. Eindelijk hadden we geboekt en gingen we al vrij snel. We konden ons er nu al helemaal op verheugen nu het vast stond. Mijn vriendinnen snik houden erg van kleding en schoenen en willen er ook altijd goed bij lopen. Samen gingen wij nog de stad in om alle spullen te kopen en nog even de laatste kleding stukken te scoren. Zelf had ik nog leuke sandaaltjes nodig en kon niks vinden. Mijn vriendinnen hadden zelf ook al erg leuke gekocht en dezelfde kopen wilde ik niet. Ik kwam terecht op een website met een merk die hele leuke typische Ibiza sandalen verkocht. Ik was gelijk verliefd en wilde ze direct bestellen. Het duurde ook niet lang meer Kannavoor wij op vakantie gingen dus er zat wel een tijdsdruk achter. Gelukkig zat ik op de website staan dat als ik voor vijf uur bestel de schoenen de volgende dag al in huis zijn. Super! Mijn vriendinnen waren erg jaloers op mijn hippe sandalen en gingen direct voor de volgende vakantie de sandalen kopen.