vacature actuaris

Vind een vacature actuaris

Ben jij een actuaris of verzekeringswiskundige en hard op zoek naar een vacature actuaris? Dan is het harde zoeken niet meer nodig, want de website Novisource.nl heeft regemaltig vacature actuaris open staan. In dit artikel vertel ik je wat de functie actuaris inhoudt en wat Novisource jou te bieden heeft.

Het werk van een actuaris houdt in dat je je voor langere tijd bij de klant bezig houdt met financiële controle en periodieke rapportages van bedrijfstakpensioen fondsen. Je verzorgt de aansluiting van financiële gegeven op de bijbehorende bronbestanden. Ook heb je ervaring met het bespreken en overleggen met externe accountants, vermogensbeheerders en andere partijen die meespelen. Je hebt 200% inzet en werkt hard.

Novisource biedt jou een individuele- of groepsfunctie bij de klant voor langere periode. De verbinding met Novisource vinden wij belangrijk en daarom zijn er korte lijnen naar Novisource, leidinggevende bij de klant en bij Novisource zelf. Deze lijnen houden we kort door middel van thema- en intervisiebijeenkomsten en we organiseren development programma’s die jouw ontwikkeling en die van je collega’s stimuleren. Zo blijven we vernieuwend. We streven er altijd naar om de beste te zijn in ons vakgebied en door middel van een bonusregeling streven onze werknemers mee.