Hou je aan de PGS15 regels!

Iedereen die werkt met gevaarlijke stoffen kent de benaming PGS15 vast en zeker! Dit is namelijk een regeling waar iedereen zich aan moet houden wil diegene met gevaarlijke stoffen werken. Door eerst deze regels onder de knie te krijgen wordt het pas mogelijk gemaakt voor je om te werk te gaan met gevaarlijke stoffen. Naamloos

Goede zorg draagt immers mee aan de veiligheid van jezelf en voor je collega’s. Je bent met z’n alle 1 team en daar dien je dan ook voor te zorgen dat de gevaarlijke stoffen goed worden opgeslagen. Sinds dat ik namelijk werkzaam ben ik een laboratorium heb ik ook deze regels moeten weten. Nu dat ik het weet en ook werkzaam ben snap ik maar al te goed hoe belangrijk het is om dit te weten.

Bij Denios kan je trouwens weer de nodige informatie ontvangen om ervoor te zorgen dat het werken veilig en goed gebeurd. Hier heb je trouwens meer in het assortiment als deze regelgeving. Een brandwerende kast is er ook gewoon te vinden die trouwens bij hun een stuk goedkoper is als wat ik elders gezien had!