trendy rokjes voor baby’s

baby rokje

Ook voor je baby wil je natuurlijk de leukste kleding aanschaffen en mee gaan met de mode trends van dit moment. Het is leuk om je kind leuke kleding aan te geven, maar het is ook van belang dat deze kleding comfortabel zit voor je baby en dat het passend is bij de temperatuur buiten. In dit artikel vertel ik je wat de mode trends zijn op het gebied van baby rokje.

baby rokje

Prints en patronen

Zoals bij vele andere kledingstukken kan deze trend ook bij de baby rokjes niet ontbreken. Niet alleen bij de baby kleding zie je veel print en patronen terug, maar ook bij dames- en kinderkleding zijn de prints en patronen erg populair. Het ziet er gezellig en zomers uit. In combinatie met een effen kleur shirt of romper zal een rokje met een printje erg leuk en opvallend staan bij je baby. Denk bijvoorbeeld aan dierenprintjes zoals zebraprint, panterprint, tijgerprint en slangenprint en aan patronen als streepjes, autootjes, hartjes, sterretjes, ijsjes etc. Doordat er zoveel verschillende soorten prints bestaan kun je veel verschillende soorten rokjes aanschaffen zonder dat ze op elkaar lijken.

Kleuren van de regenboog

Kinderen houden van veel kleuren en het ziet er gezellig en fleurig uit. Het is dus niet voor niks dat de verschillende kleuren in de mode zijn. Het is leuk om verschillende kleuren in de outfit van je baby terug te laten komen. Let wel op dat je niet teveel kleuren terug laat komen, dat kan het juist weer te druk overkomen. Ik zou je aanraden om een kleurrijke rok te kiezen en de andere kledingstukken en accessoires te beperken tot één kleur zodat de rok erg opvalt en de outfit in het geheel niet al te veel kleuren bevat.

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren en op nieuwe ideeën heb kunnen brengen. Ik wens je veel succes met het uitzoeken van het perfecte rokje voor jouw baby.