jacob cohen korte broek

Wanneer je op zoek bent naar een mooie nieuwe korte broek dan kun je kiezen uit veel verschillende merken. Kies bijvoorbeeld voor een jacob cohen korte broek. Dit bekende jeans merk is opgericht in 1985 in Italie door Tato Bardelle. Het merk is ontwikkeld om een verhaal na te bootsen over een high end spijkerbroek. De zoon van de oprichter heeft in 2002 diverse aanpassingen gedaan om het merk een van de meest modieuze merken te wereld te maken. Het merk jacob coehn kun je nu vinden in veel winkels en boetieks in st tropez, parijs, milaan en ook in marbella, geneve en op diverse locaties in Nederland.

Een goed merk

Het merk laat al zijn kleding stukken maken in Italie waar er gebruik gemaakt wordt van de aller hoogste kwaliteit. Het merk heeft diverse fabrieken in Veneto en in Sicilie waarbij dus alleen maar de aller beste materialen worden gebruikt. Denk hierbij maar aan bekende stoffen zoals loro piana, of wat dacht je van een denim salvedges materiaal? Kortom wanneer jij een jacob cohen korte broek aanschaft krijg je een korte broek die van een hoge kwaliteit is en luxe uitstraalt.

Veel keuze

Doordat er alleen maar gebruik gemaakt wordt van de hoogste kwaliteit, zijn alle producten bestendig tegen allerlei invloeden en voelen ze zacht aan. De korte broeken hebben veel unieke details die dit merk echt laten opvallen. Zo hebben ze speciale knopen die van zilver en van carbon zijn gemaakt, en zijn er katoenen zakken die een patroon zeer zorgvuldig opnemen. Daarnaast zijn bepaalde broeken ook gemaakt van een bepaald soort staal die zelfs wordt gebruikt in de armband van de bekende rolex horloges. Ook zijn de korte broeken verkrijgbaar met diverse soorten verven, kleuren, en afmetingen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie denim korte broek. Ook kun je uiteraard kiezen voor een zachtere chino broek, of een andere leuke korte broek.