Tas Ted Baker

Op kantoor of op je date kom je altijd elegant en stijlvol over als je een tas van Ted Baker bij je draagt. Ted Baker tassen zijn ook elegant en stijlvol voor feestjes, op school of voor als je onderweg bent. Ted Baker tassen kun je voor iedere situatie en stijl vinden. Ze worden van verschillende materialen gemaakt, dus de kans is groot dat jij iets vindt in de collectie Ted Baker tassen dat bij jou past. Misschien heb je graag een effen kleuren tas zonder details en prints, dan zijn er verschillende opties Ted Baker tassen. Of wil je juist graag decoraties zoals een kettinghengsel of een strikje, dan ben je hier ook geholpen.

Van shirtspecialist tot allround

Van oorsprong is Ted Baker een shirt specialist uit Glasgow. Na ruim dertig jaar sinds de oprichting in 1987 is er flink wat veranderd. Behalve kleren, produceert Ted Baker nu ook schoenen, hoesjes voor je smartphone, accessoires en tassen. Het merk is bovendien wereldwijd bekend geworden, en dat enkel door mond-tot-mondreclame. Geen grote marketingcampagnes, maar persoonlijk contact heeft Ted Baker van Glasgow tot aan Singapore bekend gemaakt.

De tas die jou past

De juiste tas vinden in de collectie van Ted Baker tassen kan een uitdaging zijn. Daarom helpt het om een beetje te weten waar je naar op zoek bent. Misschien weet je welke kleur tas je wil, omdat de kleur mooi past bij je favoriete schoenen of je jas. Je kan ook een voorkeur hebben voor het materiaal. Ted Baker tassen worden onder andere gemaakt in leer, canvas en polyester. Of filter op het soort tas dat je zoekt onder de Ted Baker tassen. Wil je een handtas of een clutch, of een shopper of schoudertas. Alles kan.