Schildersbedrijf Waalre, jouw schilder

Schilder Waalre

Woon je in Waalre en omgeving en wil je schilderwerk, spuitwerk of stucwerk uitbesteden? Twijfel dan niet en vraag een offerte aan bij Schilder Waalre. Ook doet Schildersbedrijf Waalre aan het repareren van houtwerk, brand- en waterschade, en geven ze niet alleen de optie om hun diensten in spoedvorm te leveren, maar ook om, in het geval van bedrijven, na openingstijden hun werkzaamheden uit te voeren.

Over Schildersbedrijf Waalre

Schildersbedrijf Waalre is opgericht in 2002, en na vele jaren en vele projecten zijn zij uitgegroeid tot een succesvol bedrijf en hebben zij voor veel bedrijven goed werk kunnen leveren en ook op die manier een groot bereik verkregen. Door middel van continue bijscholing blijft Schildersbedrijf Waalre een stapje voor op vele andere schildersbedrijven, en door hun betaalbare service en eerlijk advies is Schildersbedrijf Waalre al jarenlang een gewaardeerd schildersbedrijf.

Met meer dan vijftien jaar ervaring op het gebied van schilderen en ook stucen en diverse reparaties, kan er gezegd worden dat ze een kei zijn in wat ze doen, en dat je werk bij Schildersbedrijf Waalre in goede handen ligt. Niet alleen willen de mensen van Schildersbedrijf Waalre goed werk leveren voor u, maar ook voor hunzelf, want schilderen is hun passie, en ze willen eer van hun werk hebben.