Rode leren jas: must have

Toen ik voor het eerst tot de beslissing kwam dat leer wel mijn ding was heb ik toch ontzettend lang lopen twijfelen of ik nu wel een rood exemplaar aan zou schaffen. Ik bedoel, laten we wel wezen: rood is toch best een gewaagde kleur voor een leren stuk? Na veel vijven en zessen, wikken en wegen besloot ik dan uiteindelijk toch maar om de sprong te wagen en mezelf een knappe rode leren jas aan te schaffen. In het begin was het mezelf wat dwingen de jas uit de kast te halen en de straat op te trekken. Maar vandaag? Ik draag niets liever: beste aankoop ooit.
logo-slide

Stijlvol en toch stoer

Alle bezwaren die ik op voorhand had gemaakt tegen zo’n knap rood exemplaar bleken ongegrond te zijn. Nee, dat werd helemaal niet rapper vuil dan een zwart exemplaar. En nee, meer onderhoud had het ook al niet nodig. Bovendien ontdekte ik dat het ontzettend gemakkelijk is om fashionable voor de dag te komen met mijn rode leren jasje. Het past in combinaties waar ik stijlvol voor de dag wil komen maar evengoed in outfits die de stoere meid in me los laten. Ja, ik beklaag me mijn aankoop geen moment.