Nooddouche

Heeft jouw bedrijf al een nooddouche?

Werk jij met gevaarlijke stoffen en heb je nog een nooddouche? Schaf er dan snel een aan, want deze veiligheidsmaatregelen zijn verplicht. Voor bedrijven die met gevaarlijke stoffen werken is een nooddouche wettelijk verplicht. Dit zijn veiligheidsmaatregelen die niet voor niets getroffen zijn. Het is belangrijk voor de veiligheid van jou en je medewerkers dat er nooddouches aanwezig zijn in het gebouw, om ongelukken te voorkomen en de kans te verkleinen.

Veiligheidsspecialist

Denios is wereldwijd dé veiligheidsspecialist als het gaat om werken met gevaarlijke stoffen. Deze stoffen moeten veilig bewerkt en behandeld worden. Onder andere de nooddouches van Denios zijn van sublieme kwaliteit en voorkomen dat ongelukken persoonlijke drama’s worden. De nooddouches van Denios hebben een goede reputatie bij verschillende internationale grote bedrijven. Nood- en oogdouches hebben een belangrijke functie binnen bedrijven die met gevaarlijke stoffen werken. Mocht er een ongeluk gebeuren, zorgen deze douches ervoor dat de medewerkers geblust worden.

Accessoires

Buiten de nood- en oogdouches heeft Denios meer accessoires voor de veiligheid van jou en je medewerkers. De nood- en oogdouches zijn slechts een kleine greep uit een breed assortiment van producten die werken met gevaarlijke stoffen veiliger maken en de risico’s hiervan beperken. Mocht je meer informatie willen, vraag dan een gratis brochure aan. Ook voor vragen, opmerkingen of klachten heeft Denios een team klaar staan dat je graag helpt.