Mooie muren dankzij stukadoor Almere

Nooit geweten dat er zoveel bij komt kijken wanneer je gaat verhuizen.  Niet alleen het regelen van de verhuiswagen, maar ook moet het huis waar je naar toe gaat er goed uitzien. Helaas was dat in mijn geval niet, het huisje wat ik had gekocht was alles behalve netjes. Zo was er flink in gerookt en dat kon je aan de muren en het plafond zien. Om zelf te gaan witten was een beetje teveel van het goede en heb daarom stukadoor Almere ingeschakeld. Binnen een dag dat de stukadoor aan de slag was gegaan zag je al een duidelijk resultaat, ik had weer witte muren en een wit plafond.  stukadoor Almere

Zeer tevreden

Je kan merken dat de stukadoor zeer vakkundig is en heeft mij heel veel werk uit handen genomen. Behalve dat het resultaat verbluffend is had ik het zeker niet zo mooi kunnen maken. Niet alleen kan je deze stukadoor inschakelen voor de muren en wanden mooi te maken, maar tevens kunt u de hulp van hun inschakelen voor:

 

  •  schilderwerk
  • tegelwerk
  • sanitair
  • diverse reparatiewerkzaamheden
  • zelfs kunt u hun hulp inschakelen bij een verhuizing

 

Ondertussen is de verhuizing achter de rug en kan ik van mijn mooi opgeknapt huisje genieten. Het was een hele klus, maar mede door de hulp van de stukadoor is mij heel wat werk uit handen genomen.