Mindfulness op werkvloer werkt erg goed

mindfulness Teamuitje

Een aantal keer in het jaar hebben wij een teamuitje. Dat uitje wordt telkens door een andere collega geregeld, waardoor het voor de rest een verrassing blijft. Dit keer hebben wij gewerkt met mindfulness op werkvloer, via Silentum. Zelf wist ik maar weinig af van mindfulness. Dat er uberhaupt iets bestaat als mindfulness op de werkvloer, had ik mij niet eerder bedacht. Nu wij de cursus gevolgd hebben met zijn allen, ben ik compleet overtuigd van het concept!

Resultaten!

Voor buitenstaanders kan het misschien raar klinken, maar na dit teamuitje hebben wij echt resultaten gezien in zowel het werkverband als de productiviteit. Wij houden elkaar bij de les en zijn individueel ook vaardig geworden om in het ‘nu’ te leven en te werken. Zo raken wij minder afgeleid en is de focus op het werk puur en oprecht. Niemand had durven dromen dat een teamuitje zo iets bijzonders zou creëren!

Ik kan het anderen absoluut aanraden. Mindfulness lijkt voor sommigen misschien een zweverig onderwerp, maar het is erg zinvol voor ieders leven. Zelf ben ik het echt interessant gaan vinden en misschien jij ook wel! Je kunt even kijken op de website van Silentum en zien wat zij voor jou kunnen betekenen.