Maak wat van je huis!

Na een aantal jaar te maken te hebben gehad met corona zijn we allemaal meer thuis te vinden geweest dan ooit tevoren. We werkten thuis, vergaderden thuis, volgden school vanuit huis uit en spraken zelfs vanuit thuis online met vrienden en familie af. Met zoveel thuis te zitten, is het logisch dat je uitgekeken raakt op bepaalde zaken in huis, misschien erger je jezelf al langere tijd aan het afschuwelijke behang in de slaapkamer, of kan je het oude, verroeste dakterras hekwerk niet meer aanzien. Hoog tijd dus voor een grote make over van het huis!

In huis

Een make over van je huis kan al met hele kleine dingen, zo kan je de kussentjes op de bank eens vervangen voor nieuwe met een leuke print, of je kan dat oude vloerkleed dat al jaren onder de eettafel ligt, vervangen voor een nieuw, fris en schoon tapijt. Je kan het natuurlijk ook groter aanpakken, als je jezelf al jaren stoort aan de rare indeling van de keuken, kan je beslissen een hele nieuwe keuken te laten plaatsen. Ook een muurtje verven of behangen kan al zorgen voor een hele andere sfeer in een kamer!

Buiten het huis

Het is niet alleen belangrijk dat de binnenkant van het huis er mooi uitziet, maar het is fijn als de buitenkant van het huis er net zo mooi uit ziet. Als je bezoek over de vloer krijgt is het eerste wat ze zien toch de buitenkant van het huis. Ook hier kunnen kleine aanpassingen al een hoop doen, zoals wat leuke plantjes in de voortuin, of misschien een likje verf op de voordeur. Maar ook grotere aanpassingen zoals het vervangen van het hekwerk van het dakterras, kunnen ervoor zorgen dat jij je eigen huis niet meer terug herkent! Ook kan een privacy scherm de privacy op jouw balkon verhogen en verbetert de uitstraling.