Leuke single zeilvakanties!

Je bent op zoek naar single zeilvakanties om lekker te genieten van het water en de rust om je heen? Bekijk dan eens de website van Nauti Sail. Hier is het namelijk mogelijk om te genieten van een welverdiende vakantie! 

ov_zeil-262x300

Wij wilde namelijk eens een keer wat anders boeken dan de normale vakantie in een hotel. Om het een beetje spannend te houden ben ik gaan zoeken naar een boot welke we kunnen huren om hiervan te genieten. Door op het internet te zoeken ben ik terecht gekomen op de website van Nauti sail. Hier had ik ook direct een goed gevoel bij waardoor ik ervoor heb gekozen om dit definitief door te zetten en te boeken!

Het feit dat je met de boot kan genieten in het buitenland én op het water maakt het helemaal af. Dit kan ik dan ook niet zomaar voorbij laten gaan waardoor ik eerst gebeld heb wat de mogelijkheden zijn. Alles wat we wilde bespreken was bespreekbaar en ook een duidelijk antwoord op ontvangen. Ik hoef me in ieder geval geen zorgen meer te maken voor onze vakantie!