Leuk en hip leren jasje dames

Een leuk en hip leren jasje dames vinden is lastiger dan je denkt. Ik zocht een model dat stoer is maar wel tijdloos, en me ook nog eens als gegoten zat. Ik heb er uit eindelijk een gevonden bij The Leather Shop Doci. Ik heb hier niet lang hoeven zoeken aangezien ze een breed aanbod hebben aan leren jasje dames. Zo kon ik snel een keuze maken.

leren jasje dames

Super blij mee!

Ik heb een tijdje getwijfeld over of ik wel een jasje nodig had. Ik kon er een tijd geen enkele vinden die ik echt mooi vond, totdat ik bij Doci uit kwam. Hier hebben ze onwijs leuke jassen en mijn twijfel verdween gelijk toen ik dacht zag. Ik ben helemaal blij met mijn leren jasje en ik kan dan ook iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen bij The Leather Shop Doci, voor onwijs leuke leren jasjes. Ik ben helemaal fan van de jasjes en vind het dan ook een echte must have voor de zomer en winter van 2016, en 2017. Ik kan niet wachten totdat het winter wordt en ik mijn jasjes kan combineren met verschillende items. Ik vind het helemaal leuk en onwijs modieus!