Ibiza jurkjes gekocht

Het voorjaar en de zomer vind ik persoonlijk toch wel de fijnste tijd van het jaar om jurkjes te dragen. Ook in de winter draag ik jurkjes, maar dan met een panty er onder. In de zomer draag ik uiteraard geen panty. In het verleden zag je nog wel eens dat mensen een legging onder een jurkje aan hadden, maar dat zie je tegenwoordig niet meer bij volwassen, alleen bij jonge kinderen zie je dit nog wel eens. Ibiza jurkjes vind ik erg leuk, deze zijn wat vlotter dan veel andere jurkjes. Ook mijn dochtertje houdt van deze stijl jurkjes.

Soorten jurkjes
Er zijn verschillende soorten Ibiza jurkjes, zoals:
– De kanten split jurk;
– De midi jurk;
– De avondjurk;
– De bohemian co-ord set;
– De raspberry jurk;
– De hippie chic set.
Voor elke gelegenheid is er dus wel een jurkje. Mijn voorkeur gaat uit naar de raspberry jurk. Dit is een vlot jurkje wat je zo wel privé als op het werk kan dragen. Het heeft ook een mooie zomerse kleur. Als je een beetje bruin bent, staat dat extra mooi.