Geschikte zonnepanelen Kerkrade gevonden

Al een geruime tijd zijn wij druk aan het zoeken naar zonnepanelen. Dit omdat we graag “groen” willen gaan leven en met deze panelen weten we het zeker dat het gaat lukken. Door op het internet te zoeken naar zonnepanelen Kerkrade ben ik terecht gekomen op de website van ikwordgroen.nl. Dit bedrijf staat erom bekend dat hun verleende service perfect is, tevens ook de kosten die bij hun aanzienlijk lager zijn als wat we elders hebben gezien. Nu dat we eerst bij andere bedrijven wilde kijken of dat ik het elders goedkoper kan krijgen heb ik deze website afgesloten. Hoe dat ik het bekeek op het internet, ik kreeg het maar niet voor mekaar om het goedkoper te krijgen waardoor ik heb besloten om telefonisch contact te zoeken met dit bedrijf. Doordat hun een goede offerte hebben weten te maken voor ons merkte ik vrij snel dat de kosten een stuk lager ligt als dat we zelf in gedachten hebben. Dit heeft ons dan ook de doorslag gegeven om akkoord te geven voor de offerte om de zonnepanelen te laten plaatsen. 

Ikwordgroen-klein