Eindelijk een leuk kapsel dankzij kapper Oisterwijk

Ik heb altijd vreselijk veel moeite om een leuk kapsel te krijgen. Elke keer als ik van een kapper af kwam kon ik wel huilen, nog nooit zaten mijn haren leuk na een bezoek aan de kapper. Tot ik eens een keer een afspraak had gemaakt bij kapper Oisterwijk, als het hier niet lukt lukt het nergens meer om een leuk kapsel te krijgen. Toevallig hoorde ik van een vriendin dat zij naar deze kapper was geweest en dat de kapsters die daar werkzaam zijn heel veel kijk op een nieuwe look hebben. Een beetje gespannen ben ik naar deze kapper gegaan, omdat ik echt niet wist welk kapsel ik wilde hebben heb ik de kapster haar gang laten gaan.  

Verbluffend resultaat

Omdat ik echt niet wist wat de kapster allemaal van plan was werd ik best wel zenuwachtig. Ik had met de kapster afgesproken pas nadat zij klaar was met een spiegel mocht komen, eerder wilde ik het niet zien. Deze kapper werkt alleen maar met goede merken, zoals JOICO en RUSK, deze twee merken zijn ontwikkeld volgens de nieuwste technieken en bieden duurzaamheid in het eindresultaat.

Eindelijk brak het moment aan dat ik in de spiegel mocht kijken en ik moet zeggen dat ik nog nooit zo een mooi kapsel heb gehad.