Een design ligbed tuin

Ik wil een design ligbed tuin omdat het mij leuk lijkt om te luieren in de tuin. Ik zit er nooit echt en ik wil dit veranderen. Wat ik merk is dat ik daar soms wat actiever in moet zijn, als ik voel dat het leuk lijkt, dan moet ik het ook gewoon doen. Ik zit dus nu te kijken naar design ligbed tuin en er zijn verschillende opties. Ten eerste denk ik aan de kleur, welke past het best bij mij en bij de tuin? En hoe wil ik dat het er uit ziet? Ik heb de tuin nu al enkele jaren, met het huis erbij natuurlijk, maar ik heb er nooit echt werk van gemaakt. Ik weet nog dat ik elke zomer denk: hé, hier moet ik wat aan doen, maar ja, dat vergeet ik dan. Dit jaar wil ik er wat van maken. Te beginnen dus bent mijn ligbed, en daarna wil ik nadenken over mogelijke planten. Het lijkt mij zelfs leuk om een boom te plaatsen, maar dat drukt de kosten vast aardig omhoog. Ik heb een buffer, dus ik kan best het een en ander kwijt. Maar eens even zien.

Dutch-Riviera-Logo-header