Durea sandaal is perfect voor de zomer!

durea sandaal

Aanrader van mijn vriendin durea sandaal

Nu de zomer eraan begint te komen, is het tijd om weer een nieuwe durea sandaal aan te schaffen. Afgelopen winter heb ik dit merk leren kennen en ben ik er zeer enthousiast over geworden. Een vriendin van mij had hier een paar van en vertelde mij dat ze nog nooit zo soepel had gelopen als met die aan. Wij hebben helaas een andere maat, dus ik kon ze niet passen. Daarom heb ik toen maar besloten ze te bestellen in mijn eigen maat. Dit heb ik toen gedaan via Van Bommel. Dit is een webshop met hele snelle levering en een groot assortiment. Zelf vond ik het vooral fijn dat ik ze volgende dag al in huis had.

Voor iedereen iets

Mijn vriendin had zeker gelijk, want de durea sandalen liepen ongelofelijk lekker. Zelf heb ik vaak last van blaren, maar bij deze helemaal niet. Dat zegt naar mijn idee veel over de kwaliteit en liefde waarmee zij gemaakt zijn. Deze website verkoopt ook leuke dingen voor kinderen en voor mannen. Hier moet je dus zeker een kijkje nemen als je naar iets op zoek bent of gewoon wat inspiratie wilt opdoen voor komend seizoen!