De riolering verstopt Eindhoven

Heb jij al wel eens last gehad van een verstopte riolering? Ik kan je zeggen dat het een crime is, het stinkt, brengt voor veel overlast etc. We hadden al wel een vermoeden dat het er aan zat te komen, het water liep steeds slechter door. Omdat we hier nog maar net wonen, lieten we het maar even, het kon ook gewoon een gebruiksaanwijzing van het huis zijn. Maar na een paar weken was het echt duidelijk. Ik besloot te zoeken op riolering verstopt Eindhoven en kreeg al gauw een goed bedrijf onder ogen. Ik belde ze op en vertelde wat het probleem was. De riolering verstopt Eindhoven kwam meteen langs, wat ik erg netjes en zorgvuldig vond. Ze signaleerde ook meteen het probleem en de volgende dag gingen ze aan de slag. Er moesten twee leidingen vervangen worden. Gelukkig hadden we wat van ons spaargeld opzijgezet voor dit soort klusjes. Het was dus niet opeens een heftige kostenpost. Ik ben erg blij met het bedrijf, ze hebben mij van alles geleerd over het huis en hoe ik er nu ook beter mee om kan gaan. Dat het huis wat gebreken heeft, wisten we toen we het kochten, vandaar de lage prijs.

doorspuiten-riool