Zonnepanelen op agrarische grond

zonnepanelen op agrarische grond

Heb jij agrarische grond tot je beschikking? Daar kun je van alles mee doen. Allereerst kun je natuurlijk voedsel verbouwen maar die grond is niet altijd op zo’n manier in gebruik. Zonnepanelen op agrarische grond zijn nog een goede manier om geld te verdienen en ondertussen je steentje bij te dragen aan een duurzame wereld. 

zonnepanelen op agrarische grond

Stallen en grond

Als je een boerderij hebt, dan heb je veel ruimte tot je beschikking. Met die ruimte kun je van alles doen. Gebruik die ruimte bijvoorbeeld voor zonnepanelen. Als dat niet kan op de grond, dan kan het altijd nog op de daken van de stallen. Al die ruimte maak je nu geen gebruik van maar het kan je geld opleveren als je dat zou willen. Bovendien heb je een eigen stroomvoorziening, wat altijd een positief feit is. 

Regulering voor zijn

Wees de overheid voor en zorg dat jij overgaat op je eigen groene stroom nog voor ze het compleet verplicht maken. Dan hoef je niet meer bang te zijn dat je het over jaren ineens in een paar maanden tijd geregeld moet hebben. Daar ga je later heel erg blij mee zijn!