Wij willen kunststof zagen!

kunststof zagen

Hoe kun je kunststof zagen zonder dat hier scherpe randen aan komen te zitten?

Onze werkgever wilt hier maar al te graag verandering in zien te brengen. Voorheen deden wij dit zelf aangezien je hiermee in de kosten kunt besparen. Pas op het moment dat wij het in de gaten kregen dat de kwaliteit hiermee achteruit ging, pas toen hebben wij het roer omgegooid.

kunststof zagen

Online gezocht

Hierdoor heb ik ervoor gekozen om online te gaan zoeken naar een geschikt bedrijf. Het liefst een onderneming waar wij vandaag nog naartoe kunnen gaan om het een en ander te regelen. Zodoende ben ik al vanaf vanmorgen druk aan het zoeken. Tot nu toe heb ik al wel een aantal bedrijven gevonden. Zo ook Heku welke al eerder mijn interesse had gewekt. Dit bedrijf werkt namelijk erg snel en zeer efficiënt. Iets waar wij enorm goed gebruik van kunnen maken. Ik heb gewoon de stap genomen en ben telefonisch contact gaan zoeken met dit bedrijf. Tijdens ons telefonisch gesprek werd het vrij snel duidelijk dat ik vanmiddag daar al op afspraak kon komen. Nooit verwacht dat het zo snel mogelijk is om iets te realiseren!