Werken met o.a. draadvonk

draadvonk

Het bedrijf wat samen met ons werkt betreft metaalbewerking is nu aan de gang met draadvonk. Een vernuftige techniek om nog betere patronen te krijgen. We krijgen de meeste nieuwtjes van dit bedrijf, waardoor het een fijne samenwerking is. Zo weet ik elke maand weer hoe ik mijn product weer kan verbeteren, of vernieuwen. Maar krijg ik ook inspiratie om nieuwe producten te lanceren. Eigenlijk zijn we meteen snel begonnen en nooit meer vertraagd. Het bedrijf is al drie jaar in een stijgende lijn aan het groeien en we kunnen daardoor ook steeds meer uitbouwen. Mijn kleine nichtje speelt op haar tablet een spelletje waar je een bedrijf nabootst en zo zie je heel snel dat je echt kan groeien, je begint met één pand, optimaliseert deze, opent een ander pand, logistiek breng je het een en ander bij elkaar. Ik vind het altijd wel een grappige symbolische bedoeling. Zo’n simpel spelletje dat de essentie best goed weergeeft. Maar goed, door de draadvonk zijn we in staat om een veel hogere oplage in te zetten en zo ook weer op groei terug te komen. Houdt groei nooit op? Als het uiteindelijk een stabiele lijn is, is dat ook prima, maar ik denk dat we ons altijd blijven motiveren om echt all-in te gaan.

draadvonk